• Adresgegevens

   De Graafhorst
   Kapweg 30
   3774 RD Kootwijkerbroek

   t: +31 (0)342 440100
   f: +31 (0)342 443684
   e: info@degraafhorst.nl

stallen

Het stallencomplex van De Graafhorst is opgedeeld in units van tussen de 4 en 11 boxen. De stallen worden per unit verhuurd aan professionals in de paardensport. Iedere unit bevat behalve boxen, ook een eigen zadelkamer, een wasplaats en een opslagruimte voor voer. Elke unit heeft bovendien eigen aansluitingen op nutsvoorzieningen als water, gas en elektra.

De huurders maken gemeenschappelijk gebruik van de overdekte stapmolen, de binnenbak, buitenpiste, graspiste met natuurlijke hindernissen, de galopbaan, de weide en de paddocks. Ook de mestafvoer behoort tot de gezamenlijke faciliteiten. Voor de vrachtwagens zijn oplaadpunten voor elektra en water beschikbaar op de parkeerplaats van De Graafhorst.

Voor het onderhoud is er dagelijks een onderhoudsman op het bedrijf aanwezig.

Prijzen zijn vanaf € 150,00 per box per maand exclusief € 40,00 voorschot servicekosten per box per maand. Prijzen zijn exclusief BTW.

    

 

contact:
Bert van Kooten, bert@anemone.nl
Chris van Dam, chris@equisition.nl

TWITTER @EQInternational

Volg @EQInternational op twitter.com

EQI Projecten

Op deze pagina vindt u een overzicht van de projecten en evenementen georganiseerd door EQ International. Klik op het logo van een evenement voor meer informatie.


Lees meer